۱۳۹۸ دوشنبه ۷ بهمن
نشست تبادل نظر مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی با دانشکده علوم زیستی
ارسال شده در تاریخ 1398/08/28
ساعت 12:45
نشست تبادل نظر با محوریت فرصت های همکاری مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی دانشگاه با دانشکده ها روز شنبه 25 آبان 1398 ساعت 10 الی 12 با حضور اعضای مرکز پایداری، مسئولین و تعدادی از اساتید و کارشناسان دانشکده علوم زیستی برگزار گردید. در این نشست ضمن معرفی مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی دانشگاه بر ظرفیت های دانشکده علوم زیستی در حوزه پایداری اشاره و تاثیر حضور فعالانه تمامی اعضای دانشکده اعم از اساتید، کارمندان و دانشجویان در دستیابی به اهداف این مرکز در ارتقای جایگاه دانشگاه مورد تاکید قرار گرفت. همچنین مقرر شد به پرسش های مطرح شده از سوی حاضرین جهت رفع هرگونه ابهام در جلسه آتی که در تاریخ 2 آذر 98 برگزار خواهد شد، پاسخ داده شود.
ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمي، طبقه هشتم، معاونت اداري و مالي كدپستي : 1993893973
    تلفن : 982188047078+ فاكس : 982188041462+
     mali[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.